Foto’s

DCIM100MEDIADJI_0049.JPG
camping-slide
DCIM100MEDIADJI_0050.JPG
Nationaal_Park_Weerribben-Wieden-slide
DCIM100MEDIADJI_0045.JPG
previous arrow
next arrow

Omgeving

Camping

Sanitair

Monique Stegeman

Lekkere rustige camping , in een mooi gebied de weerribben, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand. Iets verder de plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Meppel kwartiertje rijden met de auto. Aardige eigenaren prima sanitair. Mooie grote plekken. Tegen de bosrand aan.

Kees Castricum

Zeer vriendelijke camping. Mooie royale plaatsen. WiFi inclusief. Voor een scherpe prijs
Goede en schone sanitaire voorzieningen! Zeer sympathieke eigenaren tevens gastvrouw en gastheer!!
Een camping waar je je heel snel thuisvoelt en… graag Weer terug komt!

Tamara

Fijne camping in een mooie omgeving.

Maria Hermens

Zeer mooie schone en rustige camping.

Marnix Hacquebord

Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. Sanitair helemaal top, netjes en voldoende. Koelkast/ vriesvak aanwezig, kantineruimte, fijn voor basic kamperen. Meeste gasten komen met caravan of camper. Vriendelijke beheerders Mieke en Bert-Jan. ’s Morgens verse eitjes :).

André

Een prachtige camping met zeeeeeer vriendelijke en doe maar gewone camping eigenaar. Wel ver van de bewoonde wereld gelegen, maar dat maakt het juist zo rustig. Ook prima om vanaf de camping de Weerribben route te fietsen. Zeker een aanrader en om er nog eens naar toe te gaan.

Henny

Een prima en rustige camping, met ruime plaatsen. Prima en schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben

De Vries

Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair. Overigens de goedkoopste van de omgeving, dat scheelt dan alweer. Het plaatsje Oldemarkt dichtbij voor een boodschap.