Omgeving

 

De Weerribben

Camping DE SLAMME is een echte plattelandscamping gelegen in het gehucht IJsselham op 2,5 km loopafstand van Nationaalpark de Weerribben Wieden. Een eldorado voor fietsers, kanoërs en wandelaars. In Ossenzijl vindt u het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Hier kunt u ook terecht voor een rondvaart door dit prachtige gebied.

Kijk ook eens op:

pieterjongschaap.nl
weerribbenrondvaarten.nl
cr-deweerribben.nl

Oldemarkt

Het dorpje Oldemarkt ligt op twee kilometer afstand, hier kunt u prima terecht voor u dagelijkse boodschappen. Op de camping zijn fiets en wandelroutes gratis te gebruiken, zodat u dit prachtige gebied kunt verkennen.

de Rottige Meenthe

Op steenworp afstand ligt de Lindevallei en het prachtige natuurgebied de Rottige Meenthe.

Bert Jan en Mieke Poelsema
0561451537 of 0618276618
info@slamme.nl

Adres:
IJsselhammerweg 1
8361 EW, IJsselham

Monique Stegeman

Lekkere rustige camping , in een mooi gebied de weerribben, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand. Iets verder de plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Meppel kwartiertje rijden met de auto. Aardige eigenaren prima sanitair. Mooie grote plekken. Tegen de bosrand aan.

Kees Castricum

Zeer vriendelijke camping. Mooie royale plaatsen. WiFi inclusief. Voor een scherpe prijs
Goede en schone sanitaire voorzieningen! Zeer sympathieke eigenaren tevens gastvrouw en gastheer!!
Een camping waar je je heel snel thuisvoelt en… graag Weer terug komt!

Tamara

Fijne camping in een mooie omgeving.

Maria Hermens

Zeer mooie schone en rustige camping.

Marnix Hacquebord

Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. Sanitair helemaal top, netjes en voldoende. Koelkast/ vriesvak aanwezig, kantineruimte, fijn voor basic kamperen. Meeste gasten komen met caravan of camper. Vriendelijke beheerders Mieke en Bert-Jan. ’s Morgens verse eitjes :).

André

Een prachtige camping met zeeeeeer vriendelijke en doe maar gewone camping eigenaar. Wel ver van de bewoonde wereld gelegen, maar dat maakt het juist zo rustig. Ook prima om vanaf de camping de Weerribben route te fietsen. Zeker een aanrader en om er nog eens naar toe te gaan.

Henny

Een prima en rustige camping, met ruime plaatsen. Prima en schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben

De Vries

Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair. Overigens de goedkoopste van de omgeving, dat scheelt dan alweer. Het plaatsje Oldemarkt dichtbij voor een boodschap.